Tässä valmennuksessa baarietsivämme Erkka Ala-Lahti esittelee cocktailien valmistustekniikat, jotka on hyödyllistä jokaisen baaritiskillä töitä tekevän osata. Paketti sisältää 6 erilaista valmistustekniikkaa sekä selviytymisvinkkejä tilanteisiin, kun esimerkiksi tarvittavia työvälineitä puuttuu. Lisäksi opit yleisimpien työvälineiden monikäyttöisyydestä.

Tämä Erkan verkkovalmennus sopii sekä ravintola-alalla työskentelystä kiinnostuneille, että myöskin kotioloissa juomasekoitusten maailmaan tutustumishaluisille.


Ravintola-alalla työskenteville

Miksi ja milloin kutakin valmistustekniikkaa käytetään juoman valmistukseen? Miten käytät työvälineitä tai sovellat tarvittaessa toivotun lopputuloksen aikaansaamiseksi? Baaritiskillä työskentelevälle tämä Erkan verkkovalmennus tarjoaa kattavan paketin hyödyllisimmistä ja tarpeellisimmista tekniikoista, välineistä ja kokemuksen tuomista vinkeistä, joilla juoman lopputulokseen ja asiakkaan tyytyväisyyteen voidaan vaikuttaa.

Valmennuksen suoritettuasi osaat ottaa asiakaspalvelutilanteet haltuun. Jos asiakas tilaa juomasekoituksen, osaat reseptin tiedettyäsi tai löydettyäsi valmistaa sen juuri oikealla tai tilanteeseen sopivalla tavalla. Kun tiedät reseptin, osaat myös tarvittaessa päätellä oikeaoppisen tekniikan.

Tässä valmennuksessa opit valmistustekiinoiden tärkeimmät asiat:

 • rakentamisen
 • hämmentämisen
 • ravistamisen
 • murskauksen
 • rollauksen
 • koneellisen sekoittamisen


Koticocktailharrastajalle

Oletpa sitten juhannusjuhlien gin-tonic-tirehtööri tai joskus alaan työmielessä tutustunut, tältä valmennukselta saat lisää vinkkejä omien juomasekoitusten kehittämiseen ja uusien reseptien valmistamiseen. Tämän valmennuksen käytyäsi tiedät varmasti rakentamisen, ravistamisen ja hämmentämisen erot ja osaat toteuttaa jokaisen James Bondin juomatilauksen oikeaoppisesti.


Kenelle Cocktail-tekniikkavalmennus on suunnattu:

 • Baarityöntekijöille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan ja ammattitaitoaan
 • Ravintolatyöntekijöille, jotka haluavat oppia myös baarityön tekniikat
 • Cocktailharrastajille

Cocktailit-tekniikkavalmennus sisältää kaiken tämän:

 • Tutustuminen kuuteen tunnetuimpaan valmistustekniikkaan
 • Valmistustekniikoissa vaadittavat työvälineet sekä niiden soveltaminen tarvittaessa
 • Yksityiskohdat tekniikoiden taustalla sekä kyvyt soveltaa näitä tietoja
 • 30 minuuttia videomateriaalia
 • Tekniikantuntemustehtävät ja lopputehtävän
 • Digitaalinen diplomi suoritetusta valmennuksesta

Näin suoritat valmennuksen:

Suoritat valmennuksen itsenäisesti ja omaan tahtiisi. Katso videot ja tee välitehtävät tietokoneella tai älypuhelimella, missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Lopuksi saat digitaalisen diplomin, jonka voit liittää ansioluetteloosi tai työhakemukseesi.


ILMAINEN JAKSO: Tietoisku valmistustekniikoista

Tutustu tästä valmennuksen sisältöön.


Koutsisi


Erkka Ala-Lahti
Erkka Ala-Lahti

Juomat ja laadukkaan tekemisen kulttuuri ovat mielenkiintoinen yhdistelmä. Kehittyvä maailmanlaajuinen cocktail-kulttuuri, kotimaiset trendit sekä niiden alue- ja paikkakohtaiset ilmentymät ja erot ovat maailma, jossa riittää ihmettelemistä loputtomasti. Itseäni on kiinnostanut seurata tilannetta tiskin molemmin puolin jo pitkään. Aiheesta, sen tulevaisuudesta ja historiasta keskustelen ja kerron mielelläni aina lisää.


Sisällysluettelo


  JOHDANTO
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  TIETOISKU VALMISTUSTEKNIIKOISTA
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  RAKENTAMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  HÄMMENTÄMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  MURSKAAMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  RAVISTAMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  ROLLAAMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  KONERAVISTAMINEN
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  LOPPUTEHTÄVÄ
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  ERKAN VINKIT
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt

Palvelut ravintoloille

Osta valmennus henkilökunnallesi

Tilaa Koutsit Akatemian verkkovalmennuksia koko työyhteisöllesi. Maksa kätevästi laskulla ja säästä jopa 50 % yksittäisen valmennuksen hinnasta. Ota yhteyttä myyntiin.

Tilaa live-valmennus ravintolaasi

Tutussa miljöössä järjestettävät yksilö- ja ryhmävalmennukset syventävät verkkovalmennuksissa opittua osaamista. Lue lisää verkkosivultamme.

Usein kysytyt kysymykset


Miten aloitan opiskelun Koutsit Akatemiassa?
Luo ilmainen käyttäjätili. Luominen on ilmaista eikä sido ostamiseen. Tilin alta löydät kaikki omat valmennuksesi ja digitaaliset diplomit suoritetuista valmennuksista.
Miten ostan valmennuksen?
Voit maksaa yleisimmillä kotimaisilla maksukorteilla. Maksaminen on turvallista ja pääset heti aloittamaan valmennuksen.
Kuinka kauan pääsen käsiksi valmennusmateriaaleihin?
Materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ostopäivämäärästä.
Saanko todistuksen valmennuksen suorittamisesta?
Saat valmennuksen suorittamisesta digitaalisen diplomin, jonka voit vaikkapa liittää työhakemukseen. Löydät diplomin käyttäjätililtäsi.
Sisältääkö valmennuksen hinta arvonlisäveron?
Kyllä, kaikki valmennuksemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
Miten suoritan valmennuksen?
Katso videoita, kuvia, tekstiä ja niihin liittyviä välitehtäviä sisältävät materaalit missä ja milloin haluat. Suorita lopuksi tehtävä ja saat diplomin valmennuksen suorittamisesta

Terveiset Erkalta:

"Valmennuksen käytyäsi tietämyksesi tarpeellisista valmistustekniikoista on jo ammattilaisen tasolla. Tämä helpottaa varmasti työskentelyä ja myyntiä sekä motivoi kehittymiseen myös jatkossa. Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän haluat tietää lisää.”