Hyvinvoinnin yksilökoutsaus

One to One-koutsausta

HYVINVOINTIKOUTSAUS

Kaksi tuntia, yksi ongelma, ratkaisuvaihtoehdot, päätös, tulos!

Hyvinvoinnin yksilökoutsauksessa Kati tarttuu rivakasti yhteisönne hyvinvointihaasteisiin. Kati vinkkaa parhaat, nopeat ja konkreettiset keinot henkilökunnan hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen! Kestävän hyvinvoinnin tukemisessa kaiken a ja o ennaltaehkäisy, ja siinä Kati on huippuammattilainen. Hyvinvoiva henksu on hyvän myynnin tae, hyppää Katin kyytiin ja tee yhteisöllesi hyvinvointipalvelus!

Ostettuasi tämän valmennuksen, avautuu sinulle linkki Koutsien kalenteriin valmennuksen sisällä, josta voit valita haluamasi ajankohdan yksilökoutsaukselle. Käymme kanssasi läpi yksilövalmennukseen liittyvät käytännöt hyvissä ajoin ennen valmennuksen ajankohtaa.


Varaa alta kalenteristamme haluamasi ajankohta yksilökoutsaukselle.

VALMENNUKSEN HINTA: 270,00€ (alv. 0%)

VALMENNUKSEN KESTO: 2 tuntia

Varattuasi ajan, saat yksityiskohtaiset valmennusohjeet sekä maksutavat sähköpostiisi.

Koutsisi


Kati Sirkola
Kati Sirkola

Olen tehnyt liikunnan parissa töitä vuodesta 2007 ja toimin tällä hetkellä personal trainerina. Baaritiskin taakse eksyin samoihin aikoihin ja samalla tiellä olen edelleen. Pohjakoulutukseltani olen valmennukseen sekä terveys- ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja tavoitteenani onkin tehdä niistä yhtä tärkeitä myös sinulle. Kun minulta kysytään miksi teen tätä työtä, vastaus on yksinkertainen; Haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä.