MINÄ PÄÄLLIKKÖNÄ

RAVINTOLA-ALAN ESIHENKILÖLLE JA YRITTÄJILLE


Tämä valmennus on sinulle. Lähdemme yhdessä tehostamaan päänsisäistä johtajuuttasi ja nostamaan sinulle sopivat ratkaisut pääkopastasi esiin kehittämään rooliasi johtajana.

 

Emme ole psykologeja, mutta olemme tunteneet "vintillä" saman asioiden pyörteen jossakin vaiheessa urapolkuamme...vähintäänkin kerran.

 

Oman työn järkevä ja tehokas organisointi on ratkaiseva pakokeino pois huoneesta numero 24/7.


Taasko yks valmennus lisää, jossa lähdetään etsimään sitä kuuluisaa sisäistä samuraita?

OLETKO PÄÄNSISÄISESTI VALMIS KOHTAAMAAN HENKILÖSTÖSI?

Kuinka ravintolajohtajan henkilökohtainen valmistautuminen suoritetaan ennen kiireisintä myyntikautta vanhoja samurai-perinteitä kunnioittaen?

KATSO ALTA!

 

Ei pelkoa. Koutseilla on konkreettisempi tapa toimia.

Johtaaksesi muita tehokkaasti, on syytä säätää oman nupin johtamistaajuus kuntoon. Pystytkö aikatauluttamaan tekemisesi tehokkaasti? Onko suunnitelma päivällesi selvä ja kestääkö se muuttuvia tekijöitä? Pystymme kokemuksesta kertomaan, että alalla muuttujia riittää.

 Millainen on kokemuksesi ja osaamisesi organisoida omaa tekemistä? Ei niin yksinkertaista kuin äkkiseltään voisi kuvitella...

 Päätöksen tekemisen taitaminen on tärkeä ominaisuus johtajalle, mutta mitäpä jos päätös osoittautuu huonoksi? Pystytkö tekemään päätöksiä tehokkaasti kaikki skenaariot huomioiden?

 Ei aihetta paniikkiin. Jokainen hyvä johtaja joutuu pohtimaan näitä asioita itsekseen, mutta viisas myös Koutsien avustuksella.

Ihan itse saat homman toimimaan, mutta taktiikka tähänkin kannattaa suunnitella yhdessä Koutsien kanssa!

"Kova työ palkitsee, mutta kovan työn ei aina tarvitse olla loputonta raatamista ja unettomia öitä. Tekemällä asioita fiksusti, toisin sanoen järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti, säästät aikaa, vaivaa ja ennen kaikkea itseäsi. Väsyneenä ja kaikkensa antaneena on nimittäin mahdotonta olla luova ja looginen, tehokas ja tarkka tai reilu ja rento, ja nämä kaikki ovat onnistuneen yrittämisen ja johtamisen edellytyksiä."


Koutsisi oppimaa kokemusta ravintolan johtamisesta

SELAA LISÄÄ

VALMENNUKSEN

KULKU


1. LÄHTÖ 

Koutsauksiamme ei tilata, vaan ne rakennetaan. Koutsaus sisältää perusteellisen kartoituksen juuri sinun tarpeista ja toiveista, joita sinulla tulevaisuuden varalle on.


2. KUTSU    

Saat kutsun valmennukseen sähköpostitse, jonka jälkeen luot tunnuksen Akatemiaan.

3.  ENNAKKOKYSELY  

Valmennus alkaa ennakkokyselyllä, jossa etenet omaan tahtiisi ja vastaat sinulle yksilöityihin kyselyihin.


4. YKSILÖKOUTSAUS

Ennakkokyselyn jälkeen avautuu kalenteri, josta voit ilmoittautua mukaan yksilökoutsaukseen.


5. SERTIFIKAATTI

Tämän valmennuksen jälkeen saat sertifikaatin suorituksesta sekä konkretiaksi vietävän Minä päällikkönä johtamisen mallin.


Valmennusfaktat

Suunnattu: Ravintola-alan esihenkilöille ja yrittäjille.

Aika: 4 tuntia sovittuna ajankohtana verkossa.


Investointisi:

Yksilökoutsaus 750€ (alv. 0%) / henkilö (2+2 tuntia)

 


Kuinka hankin

ITSELLENI TÄMÄN VALMENNUKSEN?

Valitse ajankohta, me Koutsit hoidamme loput. Otamme sinuun yhteyttä valitsemanasi ajankohtana. Saat ykstyiskohtaiset tiedot ja eri maksutapavaihtoehdot sähköpostiisi ennen valmennuksen ajankohtaa. Mukana myös laskumahdollisuus .Lisätietoja saat suoraan valmentajalta [email protected]

+358 50 490 7540


VARAA ITSELLESI SOPIVIN AIKA KALENTERISTAMME.

TAI OTA SUORAAN YHTEYTTÄ

MARKUS APULI I Ravintola-alan businesskoutsi I [email protected]

+358 50 490 7540