KoutsitAkatemia

Oppimiskeskus verkossa

Kaikki Koutsien lisenssit sisältävät

  • Pääsyn KoutsitAkatemian oppimiskeskuksen nykyisiin materiaaleihin
  • Pääsyn tuleviin materiaaleihin, joita julkaistaan niin Koutsien kuin kumppaneidenkin toimesta.
  • Mahdollisuuden osallistua ajankohtaisiin valmennuksiin, jotka reaaliaikaisuutensa vuoksi ovat todella tehokas tapa syventyä alalla pinnalla oleviin asioihin
  • Pääsyn kaikkiin Koutsien julkaisemiin pikavalmennuksiin, jotka toimivat täydellisinä täsmävalmennuksina nopealle oppimiselle
  • Pääsyn valmennusohjelmiin, joita Koutsit rakentavat ja kehittävät jatkuvasti täydentämään alalla tarvittavaa osaamista.
  • Valmennusohjelmista osallistuja saa myös hyväksytyn suorituksen merkiksi valmennustodistuksen.
  • Työnantajalle suoritamme myös tarvittaessa raportoinnin valmennettavan kehityksestä.


KUUKAUSILISENSSI

Voit ostaa itsellesi yksittäisen kuukausilisenssin suoraan tältä sivulta. Saat välittömästi luoda tunnukset itsellesi KoutsitAkatemiaan.

SINGLE-Kuukausilisenssi
Yksittäinen kuukausilisenssi
12,40€/kk

(sis alv. 24%, veloitetaan kuukausittain, sitoutuminen 12kk)


VUOSILISENSSIT

Mikäli haluat ostaa itsellesi tai tiimillesi vuosilisenssin, valittavanasi on useita maksutapoja, sekä mahdollisuus myös laskutukseen. Ostettuasi yhden tai useamman lisenssin, kutsumme teidät sähköpostilla liittymään KoutsitAkatemiaan

SINGLE-Vuosilisenssi
Yksittäinen vuosilisenssi
120,00€/vuosi (sis. alv 24%)



Vuosilisensseissä käytössä olevat maksutavat:


Ostoon sisältyvät valmennukset



OLUET - Mitä olut on
Olut
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - OLUEN MYYNTIVINKIT
Olut
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - Lager
Oluttyypit
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - IPA & APA
Oluttyypit
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - Vehnäolut
Oluttyypit
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - PORTER JA STOUT
Olut
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - Sour
Oluttyypit
Aleksi Tamminen
€5
OLUET - LUOSTARI-OLUT
Olut
Aleksi Tamminen
€5
COCKTAILIT - Ravistaminen
Cocktailien valmistustekniikat
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Koneravistus
Cocktailien valmistustekniikat
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Murskaaminen
Cocktailien valmistustekniikat
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Rakentaminen
Cocktailien valmistustekniikat
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Rollaaminen
Cocktailien valmistustekniikat
Erkka Ala-Lahti
€5
VIINIT - Etikettien tulkinta
Viinietikettien tulkinta
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Tarjoilu
Viinin tarjoilutapoja
Katariina Heikkinen
€5
COCKTAILIT - Mocktails
Cocktailreseptiikka
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Negroni
Cocktailreseptiikka
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Irish Coffee
Cocktailreseptiikka
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Whiskey Sour
Cocktailreseptiikka
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILIT - Gin&Tonic eli "GT"
Coktailreseptiikka
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILS - Mechanical mixing (ENGLISH)
Cocktails -Technique
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILS - Shaking (ENGLISH)
Cocktails -Technique
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILS - Stirring (ENGLISH)
Cocktails -Technique
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILS - Muddling(ENGLISH)
Cocktails -Technique
Erkka Ala-Lahti
€5
COCKTAILS - Building (ENGLISH)
Cocktails -Technique
Erkka Ala-Lahti
€5
HYVINVOINTI - 10 steppiä parempiin uniin
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
HYVINVOINTI - Aterioiden rytmittäminen vuorotyössä
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
HYVINVOINTI - Ravinnon 5+3 sääntö
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
HYVINVOINTI - Syötkö tarpeeksi?
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
HYVINVOINTI - 4 steppiä kohti parempia ruokailutottumuksia
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
HYVINVOINTI - Nukutko tarpeeksi?
Hyvinvointia ravintola-alan näkökulmasta
Kati Sirkola
€5
RAVINTOLAN HYGIENIA -Ruoan valmistus
Mitä oikeaoppinen hygienia tarkoittaa ravintolassa
Lassi Jyrkkänen
€5
VIINIT- Etikettien tulkinta
Viinietikettien tulkitseminen
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Viinityypit
Erilaiset viinityypit
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Viinin myynti
Kuinka viiniä myydään ravintolassa
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Rypäleet
Viinin eri rypälelajikkeet
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Viini ja ruoka
Viinin ja ruoan yhdistäminen
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Mitä viini on
Viinin määrittely
Katariina Heikkinen
€5
VIINIT - Viinivinkit
Koutsien Katan viinivinkkejä
Katariina Heikkinen
€5

Normaalihinta: €195


Usein kysytyt kysymykset


MIKÄ ON KOUTSIT AKATEMIA?
KoutsitAkatemia on verkkoympäristö, oppimiskeskus, jossa sekä aloittelevat että kokeneemmat ravintola-alan ammattilaiset aina yritysjohtoon saakka voivat kehittää ja kehittyä. Me säästämme aikaa, vaivaa ja rahaa kokoamalla kaiken tietämisen arvoisen samaan ympäristöön saataville 24/7. Jokainen voi valmentautua omaan tahtiinsa silloin kun se parhaiten sopii.
MITEN KOUTSIT AKATEMIA TOIMII?
KoutsitAkatemia toimii lisensseillä. Voit ostaa lisenssin kuukaudeksi tai vuodeksi, joko itsellesi tai vaikka koko henkilökunnallesi. Eri lisenssit sisältävät hiukan erilaista, kustomoitua sisältöä. Palveluihimme kuuluu muun muassa pikavalmennukset, vuorovaikutteiset henkilökohtaiset one-to-one-koutsaukset livenä ja pidemmät urakehitykseen tähtäävät urapolku-valmennukset.
MITÄ KOUTSIT AKATEMIA TEKEE TOISIN?
KoutsitAkatemia tarjoaa jokaiselle oppijalle asemasta riippumatta tietoja, taitoja ja rohkeutta toteuttaa oman näköistä ammattilaisuutta. Voit oppia katsomalla pikavalmennusmateriaaleja, sitoutumalla urapolkuvalmennuksiin, opettelemalla joustavia ja ketteriä johtamistapoja tai käymällä koutsin kanssa one-to-one-sparrauksia, jossa keskitymme juuri sinuun ja sinun brändiisi. Kaikki valmennuksemme voidaan toteuttaa sekä etänä että lähivalmennuksina. Ei ole sellaista haastetta, jota joku meistä Koutseista ei selättäisi.
MITEN KOUTSIT AKATEMIASSA SEURATAAN OPPIJAN EDISTYMISTÄ?
Koutsit Akatemiassa jokaisen oppijan suoritukset tallentuvat. Pidemmistä, uraan tähtäävistä valmennuksista suorittaja saa sertifikaatin suoritettuaan läpäisemiseen vaadittavat osuudet. Työnantajana voit määritellä vaikka jokaisen tekijäsi tavoitteet. Me takaamme, että tavoitteet saavutetaan.
KEITÄ KOUTSIT OVAT?
Koutsit ovat monessa liemessä keitettyjä ravintola-alan ammattilaisia, joista jokainen on oman erikoisalansa asiantuntija. Me ollaan tiskattu, plokattu, sheikattu, sekoitettu, kyypattu, johdettu, sammutettu tulipaloja, oltu väsyneitä, laskettu resursseja, ratkaistu ongelmia, joustettu, venytty ja paukuttu. Olemme nähneet ravintola-alan positiiviset ja negatiiviset puolet, kehityksen ja potentiaalin ja tulevaisuuden. Koutsit ovat täällä sinua varten.

Aloita nyt!






 

TYÖKALUT RAVINTOLAN MENESTYKSEEN

KoutsitAkatemiassa opit kaiken olennaisen ravintola-alasta. Loppu on asenteesta kiinni!