Koutsit Akatemia tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Koutsit Group Oy
Niilontie 11A
65610 Mustasaari
[email protected]

Rekisteröidyt

Rekisterissä käsitellään Koutsit Akatemian valmennettavien henkilötietoja. Koutsit Group Oy käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Käyttötarkoituksena on valmennettavien ja Koutsit Akatemian asiakassuhteen ajantasainen hallinta sekä Akatemian kehittäminen ja markkinointi. Rekisteri voi sisältää myös päättyneiden asiakassuhteiden henkilötietoja.

Koutsit Akatemia voi kerätä ja käyttää valmennettavien henkilötietoja pääosin seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakaspalvelun parantamiseen: henkilötietojen avulla pystymme vastaamaan tukipyyntöihin tarkemmin ja nopeammin
  • Käyttäjäkokemuksen personointiin: käyttäjätiedot auttavat meitä tutkimaan, miten valmennettavat käyttävät Koutsit Akatemian palveluita.
  • Sähköpostiviestintään: voimme lähettää valmennettaville heidän tilauksiinsa ja valmennuksiinsa liittyviä tietoja ja päivityksiä. Sähköpostiosoitteita voidaan myös käyttää valmennettavilta tuleviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamiseen.

Käsiteltävät henkilötiedot

Nimi
Sähköpostiosoite
Profiilikuva
Jäsenyys- ja tilaushistoria
Raportit valmennusten suorittamisesta
Sähköiset tunnistetiedot (IP-osoite, sisäänkirjautumisten ajankohta)

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään valmennettavilta itseltään. Sähköisiä tunnistetietoja kertyy valmennettavien käyttäessä Akatemiaa.

Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu järjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot

Henkilötietoja voidaan siirtää Koutsit Akatemian alihankkijoille järjestelmän toteuttamiseksi. Henkilörekisterin teknisen ylläpidon toteuttava rekisterinpitäjän alihankkija voi siirtää henkilötietoja soveltuvan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Henkilötietojen siirrot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Koutsit Akatemia käyttää henkilötietojen käsittelyssä palveluntarjoajia, jotka sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella (Teachable, Google Analytics). Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle toteutetaan vain maihin, joissa tietosuojan taso on Euroopan komission hyväksymä. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään Akatemiassa niin kauan kuin valmennettava on palvelun jäsen. Jäsenyyden päättymisen jälkeen henkilötietoja säilytetään enintään kymmenen vuoden ajan jäsenyyden päättymisestä.

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla (Teachable), jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Käytetäänkö verkkosivuilla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.

Rekisteröidyn oikeudet

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa.

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jokaisella Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen Euroopan unionin jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa Rekisteröidyn asuinpaikka tai työpaikka sijaitsee, mikäli Rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan ei ole käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Yhteydenotot

Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse [email protected] Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen:

Koutsit Group
Niilontie 11A
65610 Mustasaari

Muutokset tähän selosteeseen

Koutsit Akatemian tietosuojaseloste voi päivittyä tarpeen mukaan esim. lainsäädännön muuttuessa. Päivityksestä ei erikseen tiedoteta valmennettaville. Seloste on viimeksi päivitetty 6.2.2019.


Tietosuojakäytäntö Teachable

Tämä tietosuojakäytäntö ohjaa tapaa, jolla koulu kerää, käyttää, ylläpitää ja tallettaa koulun käyttäjiltä (opiskelija) kerättyjä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee koulua ja kaikkia koulun tarjoamia kursseja.

Henkilökohtaiset tunnistetiedot

Voimme kerätä opiskelijoista henkilökohtaisia tunnistetietoja monin eri tavoin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun opiskelijat ilmoittautuvat kouluun tai kurssiin, tilata uutiskirjeen ja muiden toimintojen, palvelujen, ominaisuuksien yhteydessä, tai resursseja, joita teemme kouluissamme. Opiskelijat voivat käydä koulua anonyymisti. Keräämme henkilökohtaisia tunnistetietoja opiskelijoilta vain, jos he toimittavat vapaaehtoisesti tällaiset tiedot meille. Opiskelija voi kieltäytyä toimittamasta henkilötietoja, mutta se voi estää heitä osallistumasta tiettyihin kouluun liittyviin toimintoihin.

Miten käytämme kerättyjä tietoja

Koulu voi kerätä ja käyttää opiskelijoiden henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Parantaamaan asiakaspalvelua
  • Antamasi tiedot auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihin ja tukemaan tarpeita tehokkaammin.
  • Käyttäjäkokemuksen mukauttaminen. Voimme käyttää kokonaisuutena olevia tietoja ymmärtääksemme, miten opiskelijat ryhmänä käyttävät koulumme palveluja ja resursseja.
  • Säännöllisiin sähköpostiviesteihin. Voimme käyttää opiskelija-sähköpostiosoitteita lähettääksemme opiskelijoille tietoja ja päivityksiä, jotka liittyvät heidän tilaukseensa. Opiskelijan sähköpostiosoitteita voidaan käyttää myös vastaamaan opiskelijoiden tiedusteluihin, kysymyksiin tai muihin pyyntöihin.


Henkilötietojen jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa opiskelijan henkilötietoja muille.

Kolmannen osapuolen sivustot

Opiskelija voi löytää kouluissamme mainontaa tai muuta sisältöä, joka on linkki kumppaneidemme, toimittajien, mainostajien, sponsoreiden, lisenssinantajien ja muiden kolmansien osapuolien verkkosivuille ja palveluille. Emme hallitse näillä verkkosivuilla näkyvää sisältöä tai linkkejä, emmekä ole vastuussa käytännöistämme, joita käyttävät sivustomme linkit tai jotka liittyvät kouluun. Lisäksi nämä sivustot tai palvelut, mukaan lukien niiden sisältö ja linkit, saattavat muuttua jatkuvasti. Näillä verkkosivuilla ja palveluilla voi olla omat tietosuojakäytännöt ja asiakaspalvelupolitiikat. Selaaminen ja vuorovaikutus muilla verkkosivuilla, mukaan lukien verkkosivustot, joilla on linkki opiskelijoihimme, ovat kyseisen sivuston omien ehtojen ja käytäntöjen alaisia.


Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Koululla on mahdollisuus päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa. Suosittelemme, että opiskelijat tarkistavat usein tämän sivun muutoksista. Tunnistat ja suostut siihen, että sinun vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tietää muutoksista.


Hyväksyt nämä ehdot

Ilmoittautumalla kouluun ilmoitat hyväksyväsi tämän tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä, älä rekisteröidy kouluun. Ilmoittautuminen kouluun tämän tietosuojakäytännön muutosten lähettämisen jälkeen katsotaan hyväksytyksi näihin muutoksiin.