Hektinen ravintola-alan duuni vaatii kropalta ja mieleltä paljon.

Saapuvatko työntekijäsi ja työkaverisi työvuoroon aina väsyneinä? Onko porukalle kehittymässä työstä aiheutuvia fyysisiä vaivoja tai huonoja elintapoja? Eikö työvuoron jälkeinen vapaapäivä enää riitä palautumiseen?

Työvuoro ravintolassa on "maratoni lasinsiruissa" - tuhansia askeleita, painavien taakkojen nostelua, odottelua ja kiirettä. Ravintolatyö on huippu-urheilua, joten on jo aikakin, että siihen valmistaudutaan samalla päättäväisyydellä kuin huippu-urheilijat suoritukseensa.

Vaikka me Koutsit vertaammekin ravintolatyötä urheiluun, emme treenaa sinua seuraaviin keihäskarnevaaleihin. Meille jaksamisesi ja menestymisesi ravintola-alan työssä on tärkeintä!

 


Rakensimme sinulle valmennuksen, joka auttaa jaksamaan ravintola-alan vaativalla kentällä!

Ravintola-ala on huippu-urheilua ja urheilussa menestyy se kellä on kaikista kovin kondis, eikö niin? Sama pätee myös ravintolassa työskentelyyn. Mitä parempi fyysinen kunto on, sitä paremmin töissä jaksaa painaa, työnteko on tehokaampaa ja mikä tärkeintä, työnteko on myös mielekkäänpää ja hauskempaa.

Olemme koonneet tähän valmennukseen sinua, ja sinun ravintola-alalla työskentelyä helpottavia tekijöitä, joita voit hyödyntäää jokapäiväisessä elämässäsi.

Valmennuksessa keskitytään arjen jaksamisen kannalta tärkeisiin tekijöihin eli lepoon, ravintoon sekä liikuntaa

Valmennuksemme huipentuu sinun Energiatestiisi.


Sisällysluettelo


  Johdanto
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Ravintolatyö ja lepo
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Apu oikeanlaiseen lepoon
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Ravinto ja ravintolatyö
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Ruokailutottumukset
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Panosta pääaterioihin
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Ateriat ja vuorotyö
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Liikunta ja ravintolatyö
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Oletko fyysisesti kunnossa?
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  Loppusanat
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt

Energiatesti

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, jonka voit tehdä joko yksilönä tai koko työyhteisön voimin.

Energiatesti antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon. Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvointianalyysi.

Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta, eli hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta. Energiatestin voi tehdä helposti kotona Energiapalvelun kautta tai ohjattuna tiimillesi.

Energiaraportti

Tulokset ovat valmiit heti testin jälkeen. Osallistuja saa oman Energiaindeksin, joka kertoo tunteina ja minuutteina, kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta.

Jokainen osallistuja saa myös oman Yksilöraportin, jossa on tulokset jokaisesta testin osa-alueesta. Tulokset ovat helposti tulkittavissa, sillä mitä enemmän vihreää sen parempi. Harmaalla näkyvät ne osa-alueet, joita kehittämällä hyvinvointi ja jaksaminen paranevat.

Työyhteisöt saavat lisäksi Ryhmäraportin, joka kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä jaksamisesta.

Mikä parasta, hyvinvoinnin ja jaksamisen mittaaminen ja seuranta on helppoa. Tekemällä Energiatestin säännöllisesti tilanteen kehittyminen nähdään nopeasti ja tulokset ovat suoraan vertailukelpoisia keskenään.

Kenelle Energiatesti on suunnattu:

  • Ravintolatyöntekijöille, joilla on haasteita fyysisen ja henkisen jaksamisen kanssa
  • Ravintolayhteisöille, joissa halutaan kehittää työntekijöiden työhyvinvointia
  • Baarimestareille, plokkareille, kokeille ja pokeille
  • Periaatteessa kaikille vuorotöitä tekeville

Energiatesti sisältää kaiken tämän:

  • Energiatesti™ verkossa
  • Yksilöraportit ja Ryhmäraportti
  • Ryhmäraportin analyysi: plussat ja miinukset


ENERGIATESTI SUORITETAAN YHTEISTYÖSSÄ ENERGIATESTI-PALVELUN KANSSA

 

Hei, sinä ravintola-alan ammattilainen tai alan kentälle tavoitteleva tulokas!

Ravintolatyö on usein raskasta ja työrytmi haastava! Olen koonnut sinulle hyvinvointivalmennuksen ravintola-alan näkökulmasta. Valmennusvideoilla käsittelen mm. lepoa, ruokailutottumuksia sekä liikuntaa alalle sopivin keinoin.

Tämän valmennuksen päätän Energiatestiin, joka sisältyy valmennuksen hintaan. (Norm.29,00€ +alv /henkilö).

Suoritat tämän energiatestin etänä sivulla www.energiatesti.com, saat kutsun testiin sähköpostiisi ostettuasi tämän Koutsien valmennuksen.

Olen laittanut tämän valmennuksen osioihin kommenttialueita, joihin voit vapaasti kommentoida materiaalia tai ajatuksia, joita sinulla herää tämän valmennuksen myötä. Vastaan mielelläni kysymyksiisi valmennukseni tiimoilta!Tsemppiä valmennukseen!

Kati

Koutsit Group

Koutsisi


Kati Sirkola
Kati Sirkola

Olen tehnyt liikunnan parissa töitä vuodesta 2007 ja toimin tällä hetkellä personal trainerina. Baaritiskin taakse eksyin samoihin aikoihin ja samalla tiellä olen edelleen. Pohjakoulutukseltani olen valmennukseen sekä terveys- ja kuntoliikuntaan erikoistunut liikuntaneuvoja. Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja tavoitteenani onkin tehdä niistä yhtä tärkeitä myös sinulle. Kun minulta kysytään miksi teen tätä työtä, vastaus on yksinkertainen; Haluan vilpittömästi auttaa ihmisiä.


Aloita nyt!Palvelut ravintoloille

Osta valmennus henkilökunnallesi

Tilaa Koutsit Akatemian verkkovalmennuksia koko työyhteisöllesi. Maksa kätevästi laskulla ja säästä jopa 50 % yksittäisen valmennuksen hinnasta.

Tilaa live-valmennus ravintolaasi

Tutussa miljöössä järjestettävät yksilö- ja ryhmävalmennukset syventävät verkkovalmennuksissa opittua osaamista. Lue lisää verkkosivultamme.

Ravintolan oma akatemia

Oma akatemia on juuri sinun ravintolallesi räätälöity tietopankki. Perehdytä uudet ja kouluta nykyiset työntekijät kätevästi verkossa!

Ota yhteyttä myyntiin

Markus Apuli
Lähetä sähköpostia [email protected] tai soita +358 50 490 7540
Tutustu yritykseemme: Koutsit Group

Usein kysytyt kysymykset


Miten aloitan opiskelun Koutsit Akatemiassa?
Luo ilmainen käyttäjätili. Luominen on ilmaista eikä sido ostamiseen. Tilin alta löydät kaikki omat valmennuksesi ja digitaaliset diplomit suoritetuista valmennuksista.
Miten ostan valmennuksen?
Voit maksaa yleisimmillä kotimaisilla maksukorteilla. Maksaminen on turvallista ja pääset heti aloittamaan valmennuksen. Voi ostaa tämän valmennuksen myös henkilökunnallesi laskulla. Tässä tapauksessa ole yhteydessä: Markus Apuli markus,[email protected] koutsit.fi +358 50 490 7540
Sisältääkö valmennuksen hinta arvonlisäveron?
Kyllä, kaikki valmennuksemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
Kuinka teen valmennuksen hintaan sisältyvän energiatestin?
Saat tunnukset energiatestiin sähköpostiisi maksettuasi valmennuksen. Hinta sisältää yhden energiatestin. Energiatestiin voit tutustua osoitteessa www.energiatesti.com

Ravintolatyö on huippu-urheilua!

Tämä valmennus pitää sisällään n. 40 minuuttia videomateriaalia, sekä tunnukset energiatestin tekemiseen.


Terveiset Katilta:

"Mieti mihin kaikkeen tiimisi pystyisi, jos jokaisella olisi tunti enemmän tehokasta työaikaa joka päivä? Suurin piirtein sen verran enemmän työntekijä saa enemmän aikaan energisenä kuin väsyneenä. Ravintolatyössä jaksamiseen liittyvien juttujen selvittäminen oli omassa elämässäni käänteentekevä juttu, joten en malta odottaa että pääsen tuomaan oppimaani sinun tiimiisi."

Tutustu Katin ja muiden Koutsien ravintola-alan blogi-kirjoituksiin.