Tuorlan &

Koutsien yhteinen valmennuspolku


Tuorlan Majatalon lähtökohtana ja intohimona on Mummola-henkisyyden esille tuominen kaikessa tekemisessä. Yrittäjä Marja Vaiste halusi vahvistaa yrityksensä brändiä ja halusi koko henkilökuntansa sitoutuvan vahvaan näkemykseensä.

Tavoitteena oli, että luonnon helmassa, historiallisesti merkittävässä ympäristössä sijaitsevan majatalon henkilökunnalla olisi myös valmiudet tuoda vilpitöntä lämminhenkisyyttä ja ammattimaista vieraanvaraisuutta jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

Tämän surauksena Koutsit saivat kunnian tutustua Tuorlan upeaan Kaarinassa sijaitsevaan ympäristöön ja mahdollisuuden ryhtyä rakentamaan mieleenpainuvaa asiakaskokemusta, jonka tavoitteena oli, ei pelkästään Mummola-brändin vahvistaminen vaan myös sen tunnetuksi tuleminen maanlaajuisesti.

Rakensimme henkilökunnan kehittämiseen soveltuvan OmaAkatemian.

OmaAkatemia


Koutsit Groupin järjestämät ravintola-alan valmennukset mahdollistavat valmennuskumppanuuden synnyn, jossa Oma Akatemian mahdollisuutena on tuoda valmennusmateriaalit työyhteisösi saataville. Akatemiassa voit myös opiskella verkkokursseja ja muita valmennuksiimme liityviä materiaaleja yhdessä työyhteisösi kanssa.

Näet sinulle avautuneet valmennusmateriaalit kurssivalikostasi.

Tervetuloa Akatemiaan!

Sinun akatemiasisältösi:


  Tervetuloa Oma Akatemiaan!
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  1. Mummolan brändikäsikirja
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  2. Palvelupolku -mikä ja mitä se on?
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  3. Mummolan palvelupolku -ennen vierailua
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  4. Mummolan palvelupolku -vierailun aikana
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  5. Vinkkejä ruokien ja juomien tarjoiluun
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  6. Mummolan palvelupolku -vierailun jälkeen
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  7. Ilmoittautuminen yksilövalmennukseen
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
KATSO LISÄÄ
Selaa tästä sisältöä

Tuorlan Majatalo, meidän tarinamme


Marja Vaiste on pyörittänyt Tuorlan Majataloa ja sen laaja-alaisia toimintoja jo parin vuosikymmenen ajan. ”Ihastuin Tuorlaan välittömästi ja ymmärsin siihen liittyvät mahdollisuudet. Paitsi että paikka on luonnonkaunis, on Tuorlalla myös pitkä, monivaiheinen historia ja monta tarinaa kerrottavanaan.”

Nyt Tuorlan Majatalo tunnetaan herkullista ruokaa tarjoavasta ravintolastaan, viihtyisistä ja tunnelmallisista juhla- ja kokoustiloistaan sekä rauhallisista yöpymispaikoistaan.

Tuorlan Majatalon ravintola on Marja Vaisteen silmäterä. ”Kannan osaltani vastuuta asiakkaittemme hyvinvoinnista. Puhtaat, lähellä tuotetut raaka-aineet, aidot maut ja perinteitä kunnioittavat valmistusmenetelmät ovat keittiömme toiminnan kulmakiviä. Lisäksi Majatalon Puodista voi ostaa tuliaisiksi tai evääksi samoja lähiruoka-aineita”, vinkkaa Marja.

Tuorlan Majatalon ravintola kattaa päivittäin maittavan lounaan ja toimii tilauksesta tunnelmallisena juhlapaikkana. ”Meille voi myös poiketa vain juomaan kupposen kahvia, hengähtämään hetkiseksi ja nauttimaan mummolamaisesta tunnelmasta”, sanoo Marja, joka mielellään pysähtyy vaihtamaan ajatuksia Majatalon asiakkaiden kanssa.

Tervetuloa Tuorlan Majatalon Akatemiaan!

Marja Vaiste

Tuorlan Majatalo