Viestinnällä työhyvinvointia -yksilökoutsaus

One to One-koutsausta

VIESTINNÄN YKSILÖKOUTSAUS

Kaksi tuntia, yksi ongelma, ratkaisuvaihtoehdot, päätös, tulos!

Viestinnän yksilökoutsauksessa käydään Reijan kanssa läpi juuri sinulle ajankohtaisten viestinnällisten haasteiden ratkaisuja. Eikö kukaan jaksa päivittää somea? Oletteko hukassa markkinointistrategian kanssa? Miten poikkeuksista viestitään asiakkaille? Miten vuorovaikutusta työyhteisön sisällä voitaisiin parantaa? Ei hätää, tämän kahden tunnin session päätteeksi tiedät vastaukset päivänpolttaviin viestintäkysymyksiin!

Ostettuasi tämän valmennuksen, avautuu sinulle linkki Koutsien kalenteriin valmennuksen sisällä, josta voit valita haluamasi ajankohdan yksilökoutsaukselle. Käymme kanssasi läpi yksilövalmennukseen liittyvät käytännöt hyvissä ajoin ennen valmennuksen ajankohtaa.Varaa alta kalenteristamme haluamasi ajankohta yksilökoutsaukselle.

VALMENNUKSEN HINTA: 270,00€ (alv. 0%)

VALMENNUKSEN KESTO: 2 tuntia

Varattuasi ajan, saat yksityiskohtaiset valmennusohjeet sekä maksutavat sähköpostiisi.

Koutsisi


Reija Penttinen
Reija Penttinen

”Tutustuin Reijaan oikeastaan vasta melko hiljattain työn merkeissä, ja ensivaikutelmani hänestä oli lujan ja kokeneen ammattilaisen vaikutelma. Näin onkin, mutta lukuisten keskusteluidemme kautta Reija paljastui positiiviseksi, analyyttiseksi ja kekseliääksi roolisparraajaksi, jolla on pitkä kokemus yhteisöjohtamisen näkökulman toteuttamisesta ravintola-alalla. Reija on erityisen kiinnostunut kommunikaation roolista työhyvinvoinnin ja tuloksen parantamisessa. Reija on todellinen ihmisihminen: empaattinen mutta samalla terävä ja aikaansaava Koutsi! Reija on myös Koutsien pääbloggari.”

Markus Apuli, Koutsit Group Oy