Tässä valmennuksessa viiniasiantuntijamme Katariina Heikkinen esittelee viininvalmistuksen perusteita sekä erilaisia viinityyppejä, jotka sinun tulisi tietää. Valmennus perehdyttää sinut viinin tarjoiluun ja saat paljon vinkkejä, miten yhdistää ruokaa ja viiniä. Lisäksi saat muutamia työssäsi hyödynnettäviä myyntivinkkejä.

Tämä Katariinan valmennus sopii niin ravintola-alalla aloittelevalle, sesonkityöntekijälle kuin alalla jo pidempään töitä tehneelle, joka tarvitsee perustietoja viinistä ja sen tarjoilusta.

Ravintola-alalla työskentelevälle

Mitä viini on, miten sitä valmistetaan? Millaisia erilaisia viinejä on olemassa? Mitä suosittelisit asiakkaalle hänen tilaamansa ruoka-annoksen kanssa? Alalla aloittelevalle tarjoilijalle tämä Katariinan valmennus antaa perustietoja ja taitoja, joiden avulla pystyt suosittelemaan ja tarjoilemaan viiniä asiakkaille. Lisäksi Katariina paljastaa vuosien varrella opittuja kikkoja myynnin saralla.

Valmennuksen suoritettuasi kykenet toimimaan asiakaspalvelutilanteissa luontevasti, osaat löytää parhaan viinin asiakkaan tilaamalle ruoka-annokselle ja perustella valintasi. Opit kikkoja, joilla pystyt nostamaan asiakkaan palvelukokemuksen korkeammalle tasolle. Näillä vinkeillä helpotat ja nopeutat myös omaa työtäsi.

Sesonkityöntekijälle haastavaa on tiheällä aikavälillä tapahtuvat työpaikanvaihdokset. Tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu ja valmennuksessa Katariina antaa omat vinkkinsä siihen, miten lyhyessäkin ajassa viineistä voi oppia niin, että kykenet myymään ja suosittelemaan niitä, ja tällöin työkin tuntuu mielekkäämmältä.

Tässä valmennuksessa opit viinien tärkeimmät asiat:

 • miten viiniä valmistetaan ja millaisia viinejä on olemassa
 • lasin valinta sekä viinien oikeaoppinen tarjoilu
 • ruuan ja viinin yhdistäminen
 • kikkoja, jolla pystyt helposti ja nopeasti oppimaan uutta viineistä
 • tehokkaat myyntivinkit

Kenelle valmennus on suunnattu:

 • Ravintola-alalla aloittelevalle tarjoilijalle
 • Sesonkityöntekijälle, joka tarvitsee tiiviin tietopaketin viineistä

Viinit-valmennus sisältää kaiken tämän:

 • Viinin valmistus pääpiirteittäin
 • Erilaiset viinityypit ja niiden erot valmistuksessa
 • Viinin tarjoilu ravintolassa
 • Viinin ja ruuan yhdistämisen perusteet
 • Neuvoja viinietiketin tulkintaan ja myyntivinkkejä
 • 60minuuttia valmennusvideoita
 • Opitun sisäistämistä seuraavat monivalintakysymykset sekä lopputehtävät
 • Digitaalinen diplomi suoritetusta valmennuksesta

Näin suoritat valmennuksen:

Suoritat valmennuksen itsenäisesti ja omaan tahtiisi. Katso videot ja tee välitehtävät tietokoneella tai älypuhelimella, missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Lopuksi saat digitaalisen diplomin, jonka voit liittää ansioluetteloosi tai työhakemukseesi.


VALMENNNUKSEN SISÄLTÖ:

Tutustu tästä valmennuksen sisältöön


Koutsisi


Katariina Heikkinen
Katariina Heikkinen

Rakastan viiniä, sillä se on monipuolinen ruokajuoma, joka voi nostaa koko ravintolakokemuksen aivan uudelle tasolle. Koutsina minun tehtäväni on jakaa vuosien varrella kertynyttä tietouttani viineistä ja viinin ja ruoan yhdistämisestä sekä opastaa tarjoilijoita ja muita ravintolan työntekijöitä, jotta heillä olisi tarvittavat tiedot ja taidot oikeiden valintojen tekemiseen ja asiakkaiden vierailukokemuksen parantamiseen.


Sisällysluettelo


  JOHDANTO
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  TIETOISKU VIINEISTÄ
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt
  VIINITYYPIT
Saatavana päivää
päivää kun olet liittynyt

Palvelut ravintoloille

Osta valmennus henkilökunnallesi

Tilaa Koutsit Akatemian verkkovalmennuksia koko työyhteisöllesi. Maksa kätevästi laskulla ja säästä jopa 50 % yksittäisen valmennuksen hinnasta.

Tilaa live-valmennus ravintolaasi

Tutussa miljöössä järjestettävät yksilö- ja ryhmävalmennukset syventävät verkkovalmennuksissa opittua osaamista. Lue lisää verkkosivultamme.

Ravintolan oma akatemia

Oma akatemia on juuri sinun ravintolallesi räätälöity tietopankki. Perehdytä uudet ja kouluta nykyiset työntekijät kätevästi verkossa!

Ota yhteyttä myyntiin

Markus Apuli
Lähetä sähköpostia [email protected] tai soita +358 50 490 7540
Tutustu yritykseemme: Koutsit Group

Usein kysytyt kysymykset


Miten aloitan opiskelun Koutsit Akatemiassa?
Luo ilmainen käyttäjätili. Luominen on ilmaista eikä sido ostamiseen. Tilin alta löydät kaikki omat valmennuksesi ja digitaaliset diplomit suoritetuista valmennuksista.
Miten ostan valmennuksen?
Voit maksaa yleisimmillä kotimaisilla maksukorteilla. Maksaminen on turvallista ja pääset heti aloittamaan valmennuksen.
Kuinka kauan pääsen käsiksi valmennusmateriaaleihin?
Materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ostopäivämäärästä.
Saanko todistuksen valmennuksen suorittamisesta?
Saat valmennuksen suorittamisesta digitaalisen diplomin, jonka voit vaikkapa liittää työhakemukseen. Löydät diplomin käyttäjätililtäsi.
Sisältääkö valmennuksen hinta arvonlisäveron?
Kyllä, kaikki valmennuksemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
Miten valmennus suoritetaan?
Katso videoita, kuvia, tekstiä ja niihin liittyviä välitehtäviä sisältävät materaalit missä ja milloin haluat. Suorita lopuksi tehtävä ja saat diplomin valmennuksen suorittamisesta

Terveiset Katariinalta:

"Viinien maailma on valtava ja niistä oppiminen on koko elämän mittainen polku. Viinien nauttimisen pitää olla hauskaa, turhan ryppyotsaisuuden saa mielestäni heittää romukoppaan!"